Mijn favorieten

Wie zijn wij?

Focusgroep Makelaardij is in 2006 opgericht door enkele enthousiaste makelaars die hun sporen reeds hadden verdiend in de makelaardij en hun jarenlange ervaring en krachten hebben gebundeld.
 
Annette Heuts is als partner-eigenaar al vanaf de oprichting betrokken bij Focusgroep Makelaardij. Charles Wolters is vanaf 2015, samen met Annette, mede-eigenaar van Focusgroep Makelaardij. 
 
Als zelfstandige ondernemers bruisen we van enthousiasme en energie om u van dienst te zijn. Onze kennis, kunde en ervaring is een grote toegevoegde waarde; onze persoonlijke en correcte werkwijze een feit. Een actieve, klantgerichte en persoonlijke werkwijze staat centraal in onze samenwerking. Om die reden zetten we uw woning niet alleen `te koop`, we verkopen ze ook! 
 
Ons streven is dan ook om uw woning op een voor u als verkoper goede en snelle wijze te verkopen tegen een zo best mogelijke prijs. Daarbij staan wij voor totale begeleiding en ontzorging.
 
Mocht het wenselijk zijn, dan begeleiden we u ook met inzet en betrokkenheid bij de aankoop van uw nieuwe woning. Kortom, wij zijn pas tevreden als u zich op uw nieuwe stek heeft genesteld. 
 
Respect voor emotie
Wat de situatie of reden ook is, de verkoop van uw huis is vaak de start van iets nieuws, maar ook vaak de afsluiting van iets waardevols. Dit brengt emotie met zich mee. Herinneringen die bewaard moeten worden en die onlosmakelijk verbonden zijn met uw huis. Aan de andere kant brengt het ook nieuwsgierigheid of onzekerheid mee van wat komen gaat. Als makelaarskantoor streven wij ernaar er alles aan te doen om de verkoop geruisloos te laten verlopen en te zorgen dat u veilig in uw nieuwe haven kunt aankomen. Op die manier kan alle aandacht uitgaan naar het afsluiten van het ene hoofdstuk en de start van een nieuwe. De rest wordt door ons geregeld met respect voor emotie. 
 
Kantoor Vestiging Focusgroep Makelaardij VOF

Focusgroep Makelaardij VOF

MAASTRICHT

Wilhelminasingel 76
6221 BL Maastricht