Mijn favorieten

Referenties

Bij ons staat een duidelijke transparante persoonlijke en klantgerichte aanpak voorop. En ja, dat zegt iedereen, maar bij ons wordt het bevestigd door onze klanten. Lees de referenties maar eens.


Denis Osmic en Šelja Imanovic, Schaliedekkersdreef Maastricht
Jullie hebben ons op een zeer toegewijde manier door het hele verkoopproces geleid. Jullie waren te allen tijde bereikbaar en hadden immer een deugdelijk advies paraat. Eigenlijk waren jullie meer dan alleen onze makelaars op dat moment: jullie waren een betrouwbaar steunpunt in een toch roerig proces. Wij zijn heel tevreden. Dank daarvoor!

Luis Tosto en Antonio Nogueira, Sphinxlunet Maastricht en Heerenstraat Moorveld
You helped us to achieve something that we thought was impossible. Always available to answer our question, very professional and proactive. We have already recommended Foxcusgroep to friends and will continue doing so. 

Jêrome Serpenti en Stef Hermans, Sibemaweg Maastricht
Bedankt voor de snelle verkoop van ons appartement aan de Sibemaweg. We zijn heel tevreden over de gang van zaken, jullie vriendelijke aanpak en de service van jullie kant. We zijn erg te spreken over jullie bereikbaarheid en de persoonlijke touch. Mochten we in de toekomst een aan- of verkoopmakelaar nodig hebben, dan komen we zeker weer bij jullie uit!

Teun Speetjens, Roserije Maastricht
Dankzij jullie expertise en hulpvaardigheid is mijn appartement snel en goed verkocht. Waarvoor mijn dank en ik zal jullie zeker aanbevelen.

Mevrouw Walraven, Heukelstraat Maastricht
Voor mij was de verkoop van mijn woning en de koop van een nieuwe woning een heel moeilijke opdracht. Ik zag er als een berg tegenop. Door jullie hulp, betrokkenheid en vriendelijke aanpak is het mij makkelijk gemaakt. Ik dank jullie daar oprecht heel hartelijk voor.
 
Familie Severijns, Via Regia Maastricht
Korte lijnen, persoonlijk, snelle reacties, goede prijsbepaling en afwikkeling.
 
Berbke Hermans en Daan Grool, Volksplein, Daelhofpad en Piocardenlaan Maastricht
Vanuit 2 verschillende huizen wilden wij graag de volgende stap zetten; samen een huis kopen. Het leek een enorme klus om 2 huizen te verkopen en in deze tijd een huis te vinden dat helemaal naar onze zin zou zijn (en dat we ook nog echt konden betalen ;-)). We waren allebei erg verknocht aan ons eigen huis, maar beide huizen waren niet geschikt voor ons samen. Daarnaast vond de een verhuizen heel leuk en de ander doodeng. Met dank aan Charles en Annette hebben we beide uiteindelijk met veel plezier en verrassend snel het hele proces doorlopen. Snel, maar stap voor stap en zeer overzichtelijk. De kracht van Charles en Annette was de combinatie tussen het zakelijke inzicht en de persoonlijke aandacht. Op alle fronten zijn we erop vooruit gegaan. We hebben nu een heerlijk nieuw huis en prima contact met de mensen die onze huizen gekocht hebben en de verkopers van ons huidige zalige thuis.
 
Jeanne en Ed van Wijnsbergen, Wijkmeestersdreef - Eenhoornsingel Maastricht
Wij wilden ons huis verkopen om een appartement te kopen. Daarvoor zijn we met Focusgroep makelaardij in zee gegaan.Het team Annette en Charles hebben ons met raad en daad bijgestaan en zelfs meer dan dat. Ze gaven ons goede tips en stonden altijd voor ons klaar, ook toen Annette op vakantie was. Een superteam! Wij zullen jullie altijd bij iedereen aanbevelen. Ook van een bekende die met jullie zaken doet, hoor ik alleen maar lof.
 
Peter Wellens, Adelbert van Scharnlaan S-blok, Maastricht
Bedankt voor de snelle verkoop van mijn appartement en alle hulp daarbij!! Wat ik ook heel fijn vond waren de bezichtigingsformulieren die op tafel lagen na iedere bezichtiging. Dan weet je ook precies wat iemand van je woning vond. Nogmaals bedankt en veel succes met de verkopen van jullie woningen!
 
Dhr. A. Schreuder, Volksplein, Maastricht
De keuze voor de makelaars van Focusgroep Makelaardij was vrij snel gemaakt. Al in het eerste gesprek bleek dat hun benadering vakkundig was en tegelijk ook zeer persoonlijk. Belangrijke onderwerpen werden niet per telefoon of email afgehandeld maar in een gesprek. Daardoor was er ook veel ruimte voor eigen invulling, voor de manier waarop de verkoop zou gaan plaatsvinden. Ook tijdens het verkoopproces was het contact prettig en helder. Focusgroep Makelaardij heeft een heldere "filosofie" waarin het niet enkel gaat over de vraagprijs maar ook over de andere waarden die het huis voor de verkopende eigenaar heeft. Voor mij persoonlijk een noodzakelijke voorwaarde.
 
Ajmal Olomi en Hosai Loudin, Oranjeplein, Maastricht
Recent ons appartement te koop gezet via Focusgroep Makelaardij. Ons appartement is binnen 24 uur voor de vraagprijs verkocht. We zijn tevreden over wijze waarop het team van Focusgroep het proces begeleid heeft. Zeer vriendelijk, betrokken en actief. We danken nogmaals team Focusgroep Makelaardij voor de uitstekende service
 
Irene Magdelijns en Wim van Dijk, Brusselseweg, Maastricht
Een makelaar om aan iedereen aan te bevelen! Op aanraden kwamen wij terecht bij Focusgroep Makelaardij te Maastricht voor de verkoop van ons huis. Focusgroep is een kleinschalig makelaarskantoor waarmee we uitsluitend positieve ervaringen hebben gehad. Door Annette Heuts en Charles Wolters werd een uitstekende persoonlijke en deskundige begeleiding en service gegeven gedurende het hele traject van de verkoop (voorbereiding, bezichtigingen, koop, contractuele afhandeling, begeleiding bij de notaris en zelfs nazorg). Er is veel aandacht voor de menselijke en emotionele, maar ook de financiële, juridische en bouwkundige aspecten die de verkoop en koop van een huis met zich mee brengen, zowel naar de verkoper als naar de koper toe.Tevens een prima bereikbaarheid, ook ’s avonds en in het weekend, als dat nodig is. Komen alle afspraken na en doen alles wat je van een makelaar mag verwachten. Niets is voor hen te veel. En niet onbelangrijk: ons huis werd in een week verkocht !
 
Familie Hazenveld, Brusselseweg, Maastricht
Ons appartement begin november te koop gezet, 4 dagen later onder voorbehoud verkocht! Binnen een week! Vandaag de overdracht gehad en alles is prima verlopen. Wij zijn enorm te spreken over mw. Heuts en dhr. Wolters; aardige, eerlijke en betrokken makelaars die zich voor hun klanten inzetten en alles zo goed en zo snel mogelijk regelen. Hun service is top en wij zullen Focusgroep zeker aanbevelen! Nogmaals heel erg bedankt!
 
Willem-Jan van Kroonenburgh, Oranjeplein, Maastricht
Gebruik gemaakt van Focusgroep Makelaardij voor de aankoop van een appartement. Dankzij Focusgroep Makelaardij verliep alles duidelijk en vlekkenloos. Ondanks dat ik niet woonachtig ben in NL was de service en contact via email en telefoon uitmuntend. Last minute afspraak maken voor bezichtiging  was geen probleem. Focusgroep Makelaardij heeft een zeer actief team dat met u meedenkt en de tijd neemt. Dit in combinatie met een goed werkende website en duidelijke fotos. Alles was binnen 1 maand geregeld tijdens de feestdagen. Ik kan niet anders zeggen: Focusgroep Makelaardij, nogmaals bedankt voor het ontzorgen en de uitstekende service.
 
De heer P. Brandt; Sphinxlumet, Maastricht
Accuraat, betrouwbaar, meedenkend, goede en fijne samenwerking.
 
Familie Martens, Europalaan, Maastricht
Beste Annette en Charles. Vanaf het eerste gesprek hadden wij al het idee bij jullie aan het goede adres te zijn. Jullie deden precies wat er was beloofd. Het huis van moeder was binnen twee weken verkocht. Ook de afhandeling was dik in orde. Prima werk! Dank hiervoor.
 
Anne Gilsing, Steenuil, Eijsden
We hebben onlangs onze eerste woningngekocht terwijl we nog woonachtig waren in het buitenland. Focusgroep heeft perfect begeleid waardoor we met een gerust hart deze stap hebben durven zetten. Ondanks het tijdsverschil verliep de communicatie altijd prima en werd er altijd ruim de tijd genomen om alles door te spreken. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van Focusgroep makelaardij.
 
Bianca Panis - Pörschke, Aureliushof, Maastricht
Bedankt voor de deskundige en prettige samenwerking. Wij hebben het verkoopproces als spannend ervaren en waren heel blij met jullie vertrouwen en de rust die jullie uitdragen. Met name al het persoonlijke contact met jullie, bedaank 't waor gezellig!
 
Mat Hazenberg en Els Kessels, Parallelweg, Spaubeek
Wij zijn voor 100% tevreden over jullie inzet en professionele afhandeling bij de snelle verkoop van ons huis in Spaubeek. Héél erg bedankt.
 
Malou Pereboom en Nick Weichelt, Riemdonk, Maastricht
Toppers! Thanx voor het goede en vooral eerlijke advies.
Well done, Focusgroep Makelaardij.
 
Astrid Simonis & Romke van der Meer, Margauxlaan, Maastricht.
Toen we besloten ons huis te verkopen werd ons geadviseerd contact op te nemen met Focusgroep Makelaardij. Ondanks de moeilijke tijd werden we tijdens ons kennismakingsgesprek open en eerlijk ingelicht over de positie in een markt met een ruim aanbod. Ons huis heeft inderdaad langer te koop gestaan dan verwacht maar mede dankzij de expertise van de makelaar word je reëel en niet telkens teleurgesteld. Het was een combinatie van bovenstaande oprechtheid, vakkennis maar bovenal positiviteit en persoonlijke benadering die wij zo respecteerden. En ja, ons huis is onlangs verkocht!
 
Ook tijdens de begeleiding bij de verkoop en zelfs nadat alles was afgerond bleef Focusgroep Makelaardij betrokken, geweldig! Ik kan iedereen die nog twijfelt over een makelaar van harte aanbevelen hun te bellen voor een kennismaking.
 
Dhr. Boltong, Orleansplein, Maastricht
Bij aanvang van de verkoop van mijn beleggingspand werd aangegeven wat de strategie was die gevolgd zou worden en wat de beoogde resultaten waren. 8 weken later was de strategie afgewerkt en het resultaat identiek aan hetgeen op voorhand was aangegeven door Focusgroep. Knap werk! Ik ben zeer tevreden.
 
Dhr. Meijers: Johan Frisostraat, Cadier en Keer
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Vooral de communicatie op elke moment van de dag en weekend was voor mij heel belangrijk. Mijn woning was verkocht binnen 4 weken.
 
Fam. Smeets: Op de Warrije, Maastricht
Perfecte dienstverlening, altijd bereikbaar, heel persoonlijk en betrokken! Dankuwel voor de zeer fijne samenwerking.
 
Mevr. Van Caldenborgh: Mockeborg 30, Maastricht
Wat een goede ervaring; laagdrempelig, goede communicatie en mijn huis is verkocht op een zondag!
 
Fam. Steinen, Bellomontedomein, Maastricht    
We hebben genoten van een zeer transparante werkwijze met veel bezichtigingen en een goede verkoop tot gevolg. De van te voren besproken strategie heeft echt gewerkt!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring