Mijn favorieten

De op deze website getoonde informatie wordt door Focusgroep Makelaardij met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.
 
Focusgroep Makelaardij verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door ons worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.
 
Focusgroep Makelaardij aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Tevens aanvaardt Focusgroep Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op deze website opgenomen informatie.
 
 Hoewel we alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Focusgroep Makelaardij niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.
 
Verwijzingen naar sites die niet door Focusgroep Makelaardij worden onderhouden zijn enkel ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel we uiterst selectief zijn ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kunnen we niet instaan voor de inhoud en het functioneren ervan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Focusgroep Makelaardij worden onderhouden, wordt afgewezen.