Mijn favorieten

Verkoopbemiddeling

U bent van plan om uw woning te verkopen en u bent op zoek naar een deskundige makelaar die u hierbij adviseert, ondersteunt en ontzorgt? Een makelaar die flexibel en transparant maar wel realistisch en gefocust is en daarbij de ambitie heeft om voor iedere situatie een oplossing te vinden en de best mogelijke prijs voor u te realiseren? Dan is Focusgroep Makelaardij voor u de juiste partij.
 
Bij de verkoop van uw woning komen veel en voor u vaak onbekende zaken om de hoek kijken. Wij informeren u en nemen u daarbij alle voorkomende werkzaamheden uit handen. Wij begeleiden u vanaf het eerste contact, het moment van inverkoopname tot en met het moment van verkoop en overdracht van uw woning inclusief alle nazorg.
 
Wij staan klaar voor u en concentreren ons daarbij op de essentie van de bemiddeling: het bij elkaar brengen van koper en verkoper!
 
Graag willen wij met u, geheel vrijblijvend, nader in contact komen om uw verkoopplannen te bespreken, om onze werkzaamheden en werkwijze nader toe te lichten, de juiste verkoopprijs te bepalen en onze dienstverlening op uw wensen af te stemmen.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring