Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koningsplein 60 H in Maastricht 6224 EG

Koningsplein 60 H

6224 EG Maastricht
€ 110.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT - VERHUURDE STAAT

Dit verhuurde appartement aan het Koningsplein wordt thans te koop aangeboden. 


ALGEMEEN
Een op een goede en rustige locatie gelegen tweekamerappartement op de 7e verdieping van het  appartementengebouw “Koningsresidentie” aan het Koningsplein te Maastricht. 

De...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1961 Woonoppervlakte 33 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT - VERHUURDE STAAT

Dit verhuurde appartement aan het Koningsplein wordt thans te koop aangeboden. 


ALGEMEEN
Een op een goede en rustige locatie gelegen tweekamerappartement op de 7e verdieping van het  appartementengebouw “Koningsresidentie” aan het Koningsplein te Maastricht. 

De voormalige A2-stadstraverse is inmiddels heringericht tot de prachtige "Groene loper". Het gebied rondom het gebouw is daarmee weer een zeer aantrekkelijke woonlocatie geworden nabij het stadscentrum.

Diverse winkelvoorzieningen voor de dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand gelegen aan de Scharnerweg. Het station en het centrum van Maastricht zelf zijn ook op loopafstand gelegen. De diverse uitvalswegen zijn zeer nabij. Kortom, de “Koningsresidentie” ligt op een zeer centrale en aantrekkelijke locatie in een parkachtige setting.


INDELING
Begane grond:
Via de afgesloten entreehal met bellentableau, intercom en brievenbussen, bereikt men de centrale hal met de twee liften en het trappenhuis.  

7e verdieping:
Vanuit de lift stapt u de grote verdiepingshal in met veel lichtinval. Via de galerij bereikt men vervolgens de woning.  

De entreehal/-gang van het appartement ontsluit de woonkamer met open keuken, de slaapkamer, de badkamer met douche, wastafel en het toilet en de inpandige berging.

De heldere en lichte woonkamer met een balkon over de gehele breedte van de woning, is gelegen op het zuiden. Van hieruit heeft men een prachtig uitzicht over de "Groene Loper".  

Het keukenblok is voorzien van een gaskookplaat en een onderbouw-koelkast. Voor de warmwatervoorziening is een keukengeiser aanwezig.

Aan de galerijzijde is de slaapkamer gelegen. In deze slaapkamer is een muurkast aanwezig.

De badkamer is voorzien van een wastafel met spiegel, een douche en een toilet. 

Aan de gang ligt de inpandige bergruimte. In deze bergruimte is de opstelplaats voor een wasmachine en/of wasdroger aanwezig. 

Souterrain:
In het souterrain is een centrale afgesloten fietsenstalling. Deze is ook van buitenaf bereikbaar.


PARKEREN
Nabij het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (betaald parkeren en vergunninghouders). Als bewoner kan men bij de gemeente een parkeervergunning aanvragen.


VVE-BIJDRAGEN / SERVICEKOSTEN
Het maandelijks voorschot bedraagt circa € 132,51 (inclusief waterverbruik, stookkosten - verwarming, elektraverbruik algemene ruimten, schoonmaakonderhoud, reservering (groot) onderhoud, verzekeringen, huismeester etc.). 


ENERGIE
De woning heeft het voorlopige Energielabel E. Het definitieve energielabel wordt aangevraagd.

Het gebouw is voorzien van een collectieve blokverwarming. De cv-ketels zijn in 2016 geheel vernieuwd.  

De woning is aan de balkon-zijde voorzien van aluminium kozijnen en aan de galerijzijde van houten kozijnen. De kozijnen zijn voorzien van isolerende dubbele beglazing.


VERHUUR
Het appartement is verhuurd. De huurovereenkomst is op verzoek in te zien. 

De “kale” huurprijs bedraagt € 585,- per maand. De maandelijkse vergoeding van huurder voor de stookkosten en het waterverbruik bedraagt € 75,-. De maandelijkse vergoeding van huurder voor de leveringen en diensten van zijde van verhuurder bedraagt € 35,-. 

Deze woning biedt een aantrekkelijk rendement. 


KENMERKEN ALGEMEEN
-een aantrekkelijk, goed gelegen en goed verhuurbaar beleggingsobject
-een twee-appartement met balkon met veel lichtinval;
-rustige ligging met mooi vrij uitzicht (zuidligging);
-één slaapkamer;
-prachtige ligging aan het nieuwe stadspark “Koningspark”;
-gemeenschappelijke blokverwarming;


ALGEMENE UITGANGSPUNTEN
Onderhoud:
De staat van onderhoud en de beoordeling van de bouwkundige staat van het object geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze informatie. Dit behoort tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Afmetingen:
Alle plattegronden, afmetingen en oppervlakten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Aansprakelijkheid:
De informatie behelst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Bod:
De verkoper stelt dat het te koop aanbieden van zijn/haar woning alsmede het verstrekken van documentatie vrijblijvend is en een uitnodiging is tot het doen van een passend bod. 

Biedingen:
Indien er meerdere kandidaten tegelijkertijd belangstelling tonen voor dit object kan de verkoper overgaan tot een schriftelijk biedsysteem met meerdere kandidaten.

Schriftelijkheidsvereiste:
Ter bescherming van de belangen van zowel de koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Ontbindende voorwaarden:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst. 

Zekerheidsstelling:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week na het definitief worden van de koopovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Alle rechten voorbehouden.

 
Overdracht Status Verkocht Prijs € 110.000,- kosten koper Aanvaarding Direct Aanvaarding toelichting In verhuurde staat Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Bouwjaar 1961 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 33 m² Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Overige inpandige ruimte 1 m² Inhoud 90 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 7e woonlaag Energie Warmwater Geiser eigendom Verwarming Blokverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 132,51 Kadastrale gegevens Gemeente Maastricht Sectie G Perceelnummer 4484 Index 86 Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.