Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Oranjeplein 42 B in Maastricht 6224 KJ

Oranjeplein 42 B

6224 KJ Maastricht
€ 349.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Een “eye-cather”; dit appartement moet u zien! 


Algemeen:

Een zeer mooi, groot en op een goede en rustige locatie gelegen appartement op de eerste woonlaag van het appartementencomplex “Oranje-Résidence” aan het Oranjeplein in de wijk Wyckerpoort te Maastricht. 

De eerste woonlaag van dit complex ligt...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1965 Woonoppervlakte 118 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Een “eye-cather”; dit appartement moet u zien! 


Algemeen:

Een zeer mooi, groot en op een goede en rustige locatie gelegen appartement op de eerste woonlaag van het appartementencomplex “Oranje-Résidence” aan het Oranjeplein in de wijk Wyckerpoort te Maastricht. 

De eerste woonlaag van dit complex ligt verhoogd ten opzichte van het omliggende openbaar gebied. Deze half-verhoogd gelegen woonlaag is vanuit de entreehal en het centrale trappenhuis bereikbaar via 8 traptreden.

Vanuit de woning heeft u blijvend vrij en ruim uitzicht op de omgeving.  De voormalige A2-stadstraverse is inmiddels heringericht tot de prachtige “Groene Loper”. Daarbij is het gebied ten noorden van het Oranjeplein heringericht tot het nieuwe stadspark “Koningsplein”. Het Oranjeplein zelf en de Groene Loper in het algemeen, vormen thans een zeer gewilde woonlocatie. 

Diverse winkelvoorzieningen voor de dagelijkse boodschappen zijn gelegen aan de op loopafstand gelegen Scharnerweg. Het station en het centrum van Maastricht zelf zijn op loopafstand gelegen. De diverse uitvalswegen zijn zeer nabij. Kortom dit appartement in de Oranje-Résidence is zeer centraal gelegen op een aantrekkelijke woonlocatie. 

Door de opzet, grootte, afwerking en centrale ligging met goed uitzicht, bent u in dit appartement verzekerd van een heerlijk en comfortabel woongenot. 


Indeling:

Begane grond:
De afgesloten hoofdentree biedt toegang tot de lifthal en het trappenhuis. In de entreepui zijn de postbussen en het bellentableau met video-intercom aanwezig. Vanuit het appartement kunt u via een video-intercom-verbinding de hoofdtoegangsdeur tot de lifthal en trappenhuis openen.

1e woonlaag:
Via 8 traptreden is vanuit de hoofdentree de verdiepingshal op de 1e woonlaag bereikbaar.

Entreehal woning:
Vanuit de verdiepingshal treedt u de hal van de woning binnen. De hal biedt toegang tot alle ruimten in de woning. De hal staat in open verbinding met de woonkamer en keuken. Hierdoor ontstaat met name in de woonkamer en keuken een verbluffend ruimtelijk effect.

Woonkamer:
De ruime woonkamer van meer dan 40 m2 werkt zeer ruimtelijk, mede door royale raampartijen met veel lichtinval en met een fantastisch uitzicht op het Oranjeplein en de Groene Loper. Ook de open verbinding met de breed entreehal draagt hieraan bij.  

Door zijn afmetingen biedt de woonkamer voldoende ruimte voor diverse praktische en ruimtelijke indelingen.

Keuken:
De woonkeuken staat via een brede doorgang in open verbinding met de hal en biedt veel ruimte voor een royale keukentafel. 

De keukenopstelling is voorzien van diverse onderkasten en staande kasten, een fraai aanrechtblad met spoelbak voorzien van een mengkraan en een warmwaterboiler voor direct warmwater en diverse apparatuur zoals een inductie-kookplaat, een vaatwasser en een grote koelkast. De losse combimagnetron is weggewerkt in een klepkast. De achterwand is voorzien van een glazen spatscherm en een koof met diverse weggewerkte stopcontacten.  

Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon aan de voorzijde. 

Slaapkamers:
Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers en een werkkamer. Deze zijn allen gelegen aan de rustige achterzijde van het complex en kijken uit over het afgesloten achterterrein. 

De tweede slaapkamer is voorzien van een balkon.  

De derde en kleine slaapkamer is thans in gebruik als werkkamer / berging. Hier zijn nu kasten, een diepvries en de wasdroger geplaatst.

Badkamer:
De badkamer is voorzien van mooie inloopdouche met regendouche, aparte douchekop en thermostaatkraan. De design-wastafel is geplaatst op een natuurstenen tableau. De spiegel boven de wastafel is voorzien van spiegelverwarming. Achter een schuifwand zijn de warmwaterboiler (huur) voor de badkamer, de wasmachineaansluiting en de bergruimte weggewerkt. 

Toiletruimte:
De aparte toiletruimte is voorzien van een fontein en een vrijhangend toilet met inbouwreservoir. 

Berging:
In de hal is nog een kleine bergkast aanwezig. 

Meterkast:
De meterkast van de woning bevindt zich op de verdiepingshal.

Berging - souterrain: 
In het souterrain is nog een aparte berging gelegen. Ook is hier de achteruitgang gelegen die toegang biedt tot de achter het complex gelegen parkeerplaatsen en garagebergingen. 


Parkeren:
Voor bewoners zijn er een aantal bewoners-parkeerplaatsen beschikbaar op het achter het complex gelegen afgesloten parkeerterrein. Voor deze parkeerplaatsen bestaat een wachtlijst.

Nabij het gebouw zijn voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar (betaald parkeren en vergunninghouders). Als bewoner kan men bij de gemeente een parkeervergunning aanvragen.


Afwerkingsniveau:
De woning blinkt uit door zijn afwerking. 

De woonkamer, keuken, hal en slaapkamers zijn voorzien van vlakke gespoten wanden. 

De vloeren door het gehele appartement zijn voorzien van marmoleum die overloopt tussen de ruimten onderling.  

De vloer van de keuken, badkamer en toilet zijn geheel betegeld met een keramische tegel. De wanden van de badkamer en het toilet zijn betegeld tot plafond.

De vloer van de badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming. 

De kozijnen van de woning zijn aluminium kozijnen met isolerende beglazing. 

Aan de buitenzijde zijn de slaapkamerramen voorzien van elektrisch bediende buitenzonwering.
Het raam van de hoofdslaapkamer is aan de binnenzijde voorzien van een verduisterings-rolgordijn. 

De diepe vensterbanken in de diverse ruimten versterken het ruimtelijk beeld.


VvE-bijdrage /  servicekosten:
Het maandelijks voorschot voor de VvE-bijdrage bedraagt circa € 246,73 (inclusief waterverbruik, elektraverbruik algemene ruimten, schoonmaakonderhoud, liftonderhoud, reservering (groot) onderhoud, verzekeringen, etc.).


Energie:
De woning heeft het voorlopige Energielabel E. Het definitieve energielabel wordt aangevraagd.

Het gebouw is voorzien van een collectieve blokverwarming (bouwjaar 2012). Het warmteverbruik is bemeterd en wordt individueel afgerekend.


Diversen:  
Bouwjaar:              1965  
Woonoppervlakte: circa 118 m2
Inhoud:                  circa 378 m3


Algemene uitgangspunten:
 
Onderhoud:
De staat van onderhoud en de beoordeling van de bouwkundige staat van het object geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze informatie. Dit behoort tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).
 
Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
 
Afmetingen:
Alle plattegronden, afmetingen en oppervlakten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.
 
Aansprakelijkheid:
De informatie behelst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.
 
Bod:
De verkoper stelt dat het te koop aanbieden van zijn/haar woning alsmede het verstrekken van documentatie vrijblijvend is en een uitnodiging is tot het doen van een passend bod. 
 
Biedingen:
Indien er meerdere kandidaten tegelijkertijd belangstelling tonen voor dit object kan de verkoper overgaan tot een schriftelijk biedsysteem met meerdere kandidaten.
 
Schriftelijkheidsvereiste:
Ter bescherming van de belangen van zowel de koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
 
Ontbindende voorwaarden:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst. 
 
Zekerheidsstelling:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week na het definitief worden van de koopovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.
 
Alle rechten voorbehouden.
 
Overdracht Status Verkocht Prijs € 349.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 246,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1965 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in centrum en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 118 m² Gebouwgebonden buitenruimte 8 m² Overige inpandige ruimte 1 m² Externe bergruimte 7 m² Inhoud 378 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 1e woonlaag Energie Warmwater Elektrische boiler huur Verwarming Blokverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren, Parkeervergunningen, Op afgesloten terrein Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 246,73 Kadastrale gegevens Gemeente maastricht Sectie F Perceelnummer 3892 Index 8 Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Maastricht Sectie F Perceelnummer 3892 Index 149 Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.