Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Schepen De Wicstraat 36 in Maastricht 6227 XB

Schepen de Wicstraat 36

6227 XB Maastricht
€ 180.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

ALGEMEEN
Een in de geliefde wijk “Heer” gelegen ruime drive-in woning met woonkamer en halfopen keuken, 3 slaapkamers, een tot kamer omgebouwde garage alsmede een kelder.

Op de begane grond zijn het voorportaal, de hal met toiletruimte, trap en trapberging, een waskamer-berging en een tot kamer omgebouwde garage gelegen. Op de eerste verdieping is de woonkamer en keuken
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1968 Woonoppervlakte 129 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN
Een in de geliefde wijk “Heer” gelegen ruime drive-in woning met woonkamer en halfopen keuken, 3 slaapkamers, een tot kamer omgebouwde garage alsmede een kelder.

Op de begane grond zijn het voorportaal, de hal met toiletruimte, trap en trapberging, een waskamer-berging en een tot kamer omgebouwde garage gelegen. Op de eerste verdieping is de woonkamer en keuken gelegen. Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Daarnaast beschikt de woning nog over een ruime kelder. 

Alle voorzieningen winkels, scholen e.d. zijn op loopafstand. Het centrum van Maastricht, UMC+ en de universiteit zijn op fietsafstand gelegen. De diverse uitvalswegen van Maastricht zijn ook snel en makkelijk bereikbaar.


INDELING 
Begane grond:
Via de voordeur komt u binnen in het voorportaal. Hier bevinden zich de garderobe en de meterkast. 

Via een tussendeur komt u in de hal. Deze hal ontsluit de tot kamer omgebouwde garage, de waskamer-berging en de toiletruimte. Onder de trap die leidt naar de woonverdieping op de eerste etage ligt nog een aparte trapberging. 

In de waskamer-berging is de cv-combi-ketel (huur) geplaatst. Via deze ruimte is de achter de woning gelegen serre bereikbaar.

De tot kamer omgebouwde garage is op eenvoudige wijze als praktijkruimte c.q. kantoor in te richten en rechtstreeks van buitenaf bereikbaar te maken. Ook is de kamer weer terug te brengen tot garage. In de garagevloer is nog een bestaande sparing aanwezig ten behoeve van een smeerput. 

Kelder:
Onder de gehele woning is een kelder gelegen. Deze is thans via een vloerluik toegankelijk. Via plaatsing van een vaste trap in plaats van een vloerluik, is deze kelder als extra ruimte optimaal te gebruiken. 

1e verdieping: 
Via de trap bereikt men de overloop op de eerste verdieping. 
 
Hier bevindt zich de woonkamer met de aan de voorzijde van de woning gelegen open keuken. De woonkamer en keuken zijn voorzien van grote raampartijen over de volle breedte van de woning. Aan de achterzijde van de woning, aan de woonkamer, is het balkon gelegen. Dit balkon kijkt uit op de achtertuin en de aan de achterzijde gelegen Ingenieur Dingemansstraat. 

De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een oven en een aparte magnetron, een vaatwasser en een geïntegreerde koelkast.  

2e verdieping:
Op de tweede verdieping zijn de drie slaapkamers en de badkamer gelegen. De ruime hoofdslaapkamer is over de gehele breedte van de woning gelegen. Aan de achterzijde bevinden zich de tweede en derde slaapkamer.

De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met spiegel, een vrijstaand toilet en een douche met douchewand. De badkamer is geheel betegeld

Serre en tuin: 
In de voortuin is voldoende opstelruimte voor 2 auto’s. 

In de achtertuin is over de volle breedte van de woning een serre aangebouwd. Vanuit de serre is via een schuifpui de achtertuin bereikbaar. In de achtertuin is een tuinhuis geplaatst. Deze achtertuin is vanuit de achtergelegen Ingenieur Dingemansstraat ook toegankelijk.


Afwerkingsniveau:
De gehele woning is voorzien van laminaatvloeren.

De woning is voorzien van kunststof kozijnen met deels dubbele beglazing

De cv-combi-ketel is gehuurd (huurprijs € 39,20 per maand).  


ENERGIELABEL
De woning is voorzien van een voorlopig energielabel C. Het definitieve label is inmiddels aangevraagd. 


ALGEMENE UITGANGSPUNTEN
Onderhoud:
De staat van onderhoud en de beoordeling van de bouwkundige staat van het object geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze informatie. Dit behoort tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Afmetingen:
Alle plattegronden, afmetingen en oppervlakten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Aansprakelijkheid:
De informatie behelst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Bod:
De verkoper stelt dat het te koop aanbieden van zijn/haar woning alsmede het verstrekken van documentatie vrijblijvend is en een uitnodiging is tot het doen van een passend bod. 

Biedingen:
Indien er meerdere kandidaten tegelijkertijd belangstelling tonen voor dit object kan de verkoper overgaan tot een schriftelijk biedsysteem met meerdere kandidaten.

Schriftelijkheidsvereiste:
Ter bescherming van de belangen van zowel de koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Ontbindende voorwaarden:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst. 

Zekerheidstelling:
De waarborgsom / bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week na het definitief worden van de koopovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Alle rechten voorbehouden.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 180.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Kenmerken drive-in woning Bouwjaar 1968 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 129 m² Perceeloppervlakte 133 m² Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Overige inpandige ruimte 56 m² Inhoud 547 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Huur Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Heer Sectie A Perceelnummer 8910 Oppervlakte 133 m²

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.