Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Via Regia 192 N in Maastricht 6217 RA

Via Regia 192 N

6217 RA Maastricht
€ 130.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Beleggingspand: een verhuurd twee-kamerappartement 


ALGEMEEN
Een verhuurd gemeubileerd twee-kamerappartement gelegen op de 8e verdieping in de Sterflat aan de Via Regia te Maastricht. Op de begane grond heeft de woning nog een aparte berging.


INDELING
Dit object is gunstig gelegen aan de Via Regia 192-N, op de 8e verdieping van het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1975 Woonoppervlakte 57 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Beleggingspand: een verhuurd twee-kamerappartement 


ALGEMEEN
Een verhuurd gemeubileerd twee-kamerappartement gelegen op de 8e verdieping in de Sterflat aan de Via Regia te Maastricht. Op de begane grond heeft de woning nog een aparte berging.


INDELING
Dit object is gunstig gelegen aan de Via Regia 192-N, op de 8e verdieping van het appartementen-complex "Sterflat" in de Maastrichtse woonwijk "Brusselsepoort." 

De afgesloten fraaie entreehal op de begane grond biedt toegang tot het appartementencomplex. Bij de entree zijn het bellentableau en de brievenbussen geplaatst. Via de intercom kan vanuit de woning de entreedeur geopend worden. 
 
De fraai afgewerkte entreehal biedt toegang tot de twee liften. Op de 8e verdieping ligt vervolgens een ruime hal die de appartementen ontsluit.

Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer met een halfopen keuken.

De keuken is voorzien van diverse apparatuur (4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, losstaande koel-diepvriescombinatie en magnetron). Gekoppeld aan de keuken bevindt zich een bijkeuken.

De ruime slaapkamer is via een open verbinding bereikbaar vanuit woonkamer. 

Aan de slaapkamer is de badkamer gelegen. Deze is voorzien van een douche met douchewand en een wastafelmeubel. In de badkamer is ook de wasmachine geplaatst.

In de entreehal is het aparte toilet gelegen. 

Vanuit de slaapkamer is er een toegang tot het balkon. 

Het gehele appartement behoudens badkamer, toilet en berging, is voorzien van een laminaatvloer.

In de parterre is een algemene fietsenberging aanwezig. Ook is hier de aparte privé-berging gelegen. 


VERENIGING VAN EIGENAARS - SERVICEKOSTEN
De maandelijkse bijdragen voor de servicekosten van de woning en de berging bedragen in 2018 € 192,- en € 4,-.

In deze kosten zijn de kosten voor het elektraverbruik (algemene ruimten) en de stookkosten alsmede het waterverbruik van de woning inbegrepen. Deze kosten bedragen in totaal € 104,47 per maand. 

In de resterende kosten zijn o.a. de schoonmaak, onderhoud, verzekeringen, verenigingskosten en de onderhoudsreservering begrepen.


ENERGIELABEL
Het appartement is voorzien van een voorlopige energielabel B. Het definitieve label wordt nog aangevraagd. 


VERHUUR
Het appartement is verhuurd vanaf 7 maart 2018 voor de periode van één jaar en vervolgens met een stilzwijgende verlenging voor onbepaalde tijd. 

De maandelijkse “kale” huurprijs bedraagt € 720,00 per maand. 

De door verhuurder aan huurder in rekening gebrachte niet-verrekenbare servicekosten bedragen € 150,00 per maand. Deze servicekosten omvatten naast de stookkosten, het waterverbruik van de woning en de algemene ruimten, het elektraverbruik van de algemene ruimte en het schoonmaken van de algemene ruimten, ook de kosten voor de levering door verhuurder van elektra, gas en cai-internet voor de woning zelf. 

Stoffering en meubilair inclusief huisraad behoren tot het gehuurde en zijn in de huurprijs opgenomen.

Dit appartement is tot nu toe door eigenaar-verhuurder altijd probleemloos (weder-)verhuurd. 


VASTE LASTEN EIGENAAR
De ten laste van de eigenaar komende gemeentelijke en waterschapsbelastingen (onroerende zaakbelasting, rioolheffing eigenaar en watersysteemheffing gebouwd) bedragen voor 2018 
€ 304,67. 

De ten laste van de eigenaar komende kosten voor het gas- (koken) en elektraverbruik door huurder zelf, bedroegen over de periode 30 juni 2017 – 25 juni 2018 € 309,14 of € 25,76 per maand.  

De voor de huidige verhuur aangeboden cai- en internet-aansluiting van de woning komt ook ten laste van de eigenaar.


INVESTERINGSPROFIEL
Het geheel verhuurde beleggingsobject biedt een gunstig beleggingsrendement.  

Rendement (bruto)        6,65 %    
Kapitalisatiefactor:        15,05ALGEMENE UITGANGSPUNTEN
Onderhoud:
De staat van onderhoud en de beoordeling van de bouwkundige staat van het object geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze informatie. Dit behoort tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Afmetingen:
Alle plattegronden, afmetingen en oppervlakten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Aansprakelijkheid:
De informatie behelst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Bod:
De verkoper stelt dat het te koop aanbieden van zijn/haar woning alsmede het verstrekken van documentatie vrijblijvend is en een uitnodiging is tot het doen van een passend bod. 

Biedingen:
Indien er meerdere kandidaten tegelijkertijd belangstelling tonen voor dit object kan de verkoper overgaan tot een schriftelijk biedsysteem met meerdere kandidaten.

Schriftelijkheidsvereiste:
Ter bescherming van de belangen van zowel de koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Ontbindende voorwaarden:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst. 

Zekerheidstelling:
De waarborgsom / bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week na het definitief worden van de koopovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Alle rechten voorbehouden.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 130.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1975 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 57 m² Gebouwgebonden buitenruimte 7 m² Overige inpandige ruimte 2 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 188 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 8e woonlaag Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Maastricht Sectie K Perceelnummer 4373 Index 67 Kadastrale gegevens Gemeente Maastricht Sectie K Perceelnummer 4373 Index 137

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.