Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Brusselsestraat 29 in Maastricht 6211 PB

Brusselsestraat 29

6211 PB Maastricht
€ 365.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Geheel verhuurd beleggingspand Brusselseweg 29 – 29A, 6211 PB Maastricht.
 
BELEGGINSGPAND
Het beleggingspand betreft een geheel verhuurde winkelruimte op de begane grond en kelder en een geheel verhuurd bovengelegen appartement. Zowel winkel als appartement zijn onafhankelijk van elkaar te bereiken.
 
Winkelruimte:
De...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1957 Woonoppervlakte 72 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Geheel verhuurd beleggingspand Brusselseweg 29 – 29A, 6211 PB Maastricht.
 
BELEGGINSGPAND
Het beleggingspand betreft een geheel verhuurde winkelruimte op de begane grond en kelder en een geheel verhuurd bovengelegen appartement. Zowel winkel als appartement zijn onafhankelijk van elkaar te bereiken.
 
Winkelruimte:
De winkelruimte omvat circa 56 m2 vloeroppervlak en een kelder.  De winkelruimte is voorzien van een pantry en separaat toilet.
 
Appartement:
Het appartement omvat circa 72 m2 vloeroppervlak en is gelegen op de 1e en 2e verdieping en de zolderverdieping. Via de separate ingang op de begane grond is dit appartement bereikbaar. Op de 1e verdieping zijn de leefkeuken en een slaapkamer (12m² met een dakterras van 11m²) gelegen. Ook is hier een separaat toilet aanwezig. Op de 2e verdieping bevindt zich de 2e slaapkamer (12,7 m2) en een ruime badkamer met ligbad, douche, vaste wastafel en aansluiting voor de wasautomaat. Op de zolderverdieping bevindt zich de zolderkamer (13m²).
 

LIGGING - BEREIKBAARHEID 
Dit beleggingspand is gelegen in het Kommelkwartier en maakt onderdeel uit van het historische stadscentrum van Maastricht.
 
Het pand ligt op 100 meter van het Vrijthof. Alle faciliteiten van de binnenstad zoals winkels en horeca alsmede de diverse faculteiten van de Universiteit zijn op loopafstand gelegen.
 

VERHUUR WINKELRUIMTE
De winkelruimte is sinds 1 januari 2012 verhuurd aan Last Port Tattoo Parlor voor een periode van 10 jaar. Aansluitend heeft huurder nog een verlengingsoptie voor 10 jaar. De huidige huurprijs bedraagt € 1.146,- per maand (€ 13.752,- per jaar) exclusief btw. Huurder en verhuurder opteren voor een met BTW belaste verhuur.
 
Servicekosten worden niet in rekening gebracht.
 
De huurovereenkomst is op verzoek in te zien.
 

VERHUUR APPARTEMENT
Het appartement is per 1 juli 2018 verhuurd aan 3 studenten. De huurtermijn bedraagt één jaar waarna maandelijkse verlenging. De “kale” huurprijs bedraagt € 1.025,- per maand (€ 12.300,- per jaar).
 
De door verhuurder maandelijks in rekening te brengen servicekosten bedragen € 75,-. Hiertoe behoren:
-serviceabonnementen CV-installatie
-afschrijving keuken en keukenapparatuur
-afschrijving stoffering
-administratiekosten
 
Huurders dragen zelf zorg voor de kosten van de aansluitingen van gas, water en elektra.
 
De huurovereenkomst is op verzoek in te zien.


KAMERGEWIJZE VERHUUR - BESTEMMINGSPLAN - PLANOLOGISCHE TOETS 
In het huidige bestemmingsplan Maastricht Centrum d.d. 21-05-2013 en het ontwerp- facetbestemmingsplan Woningsplitsing en woningomzetting d.d. 20-02-2018 is kamergewijze verhuur niet meer toegestaan. Echter op basis van het overgangsrecht is vanuit het oude bestemmingsplan kamergewijze verhuur toegestaan.
 
Via een planologische toetsing is door de gemeente Maastricht bevestigd dat het pand reeds voor 21-05-2013 ten behoeve van kamergewijze verhuur in gebruik was.
 

HUUROPBRENGSTEN 
De huuropbrengsten zijn als volgt:         
-winkelruimte: € 1.146,00 excl. btw
-appartement: € 1.025,00                      
De totale huuropbrengst bedraagt per jaar € 26.052,00 excl. btw / vrij van btw.      
 

INVESTERINGSPROFIEL 
Het geheel verhuurde beleggingsobject biedt een gunstig beleggingsrendement .

Vraagprijs: € 365.000 kosten koper 
Rendement (bruto): 7,13 % 
Kapitalisatiefactor:  14,01
 

Mocht u interesse hebben in dit pand en een bezichtiging willen plannen of heeft u behoefte aan nadere informatie en/of verdere inlichtingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
 

 
Overdracht Status Verkocht Prijs € 365.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning tussenwoning Bouwjaar 1957 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 72 m² Perceeloppervlakte 50 m² Inhoud 210 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 4 woonlagen en een kelder Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Maastricht Sectie B Perceelnummer 5049 Oppervlakte 50 m²

Foto's

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.