Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Populierweg 71 in Maastricht 6222 CP

Populierweg 71

6222 CP Maastricht
€ 230.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Geheel verhuurd beleggingspand Populierweg 71, 6222 CP Maastricht.
 
BELEGGINGSPAND
Het pand betreft een geheel verhuurd halfvrijstaand woonhuis met 2 garages op het achterterrein.
 
Op de begane grond omvat het pand 3 verhuurde studentenkamers, een gezamenlijke keuken en een bijkeuken met douche, toilet en wasruimte met wasmachine en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1950 Woonoppervlakte 211 m² Aantal kamers 10
Lees meer

Omschrijving

Geheel verhuurd beleggingspand Populierweg 71, 6222 CP Maastricht.
 
BELEGGINGSPAND
Het pand betreft een geheel verhuurd halfvrijstaand woonhuis met 2 garages op het achterterrein.
 
Op de begane grond omvat het pand 3 verhuurde studentenkamers, een gezamenlijke keuken en een bijkeuken met douche, toilet en wasruimte met wasmachine en wasdroger. Op de 1e verdieping zijn 3 verhuurde studentenkamers en een badkamer met ligbad, douche, toilet en vaste wastafel gelegen. De zolder is ingericht als gezamenlijke ontmoetingsruimte c.q. woonkamer. Hier is ook de afgesloten cv-ruimte gelegen. Voorts is het pand deels onderkelderd. De beide garages op het achterterrein zijn gezamenlijk verhuurd als dispuut- c.q. vergader- en opslagruimte. 
 

LIGGING
Het pand Populierweg 71 is gelegen in de wijk Limmel. De Hotel Management School Maastricht is op circa 400 meter loopafstand gelegen. Het centrum van Maastricht is zowel per bus als per fiets goed te bereiken. In de buurt is vrij parkeren.  

 
KAMERGEWIJZE VERHUUR - BESTEMMINGSPLAN
In het huidige bestemmingsplan Maastricht Noordoost d.d. 13-01-2015 is kamergewijze verhuur niet meer toegestaan. Echter op basis van het overgangsrecht is vanuit het oude bestemmingsplan “Maastricht Limmel” kamergewijze verhuur toegestaan. Een door de gemeente Maastricht uitgevoerde planologisch toets is beschikbaar en op verzoek in te zien.
 

GEBRUIKSVERGUNNING
Voor het pand is een gebruiksvergunning aanwezig. Het pand voldoet aan de daarin gestelde eisen met betrekking tot kamerverhuur. Op verzoek is deze gebruiksvergunning in te zien.

 
HUUROPBRENGSTEN
De totale huuropbrengst bedraagt € 1.380,00 per maand of € 16.560,00 per jaar.De huurovereenkomsten zijn op verzoek in te zien.
 

VERHUUR
De studentenkamers zijn individueel verhuurd aan studenten van het dispuut "De Gustibus Non Disputandem Est" van de Hotel Management School Maastricht – Zuyd Hogeschool. Via coöptatie zorgen de studenten zelf voor opvolgende huurders. Deze kandidaat-huurders dienen wel aan verhuurder ter goedkeuring te worden voorgelegd. Met de huurders wordt vervolgens een individuele huurovereenkomst gesloten.

De garages zijn in gebruik als dispuutruimte en worden door de studentenvereniging collectief gehuurd.
 
De huurders dragen de maandelijkse huursom (kamers en garages) gezamenlijk c.q. collectief af. Ieder van de huurders blijft echter uiteindelijk verantwoordelijk voor de afdracht van zijn eigen deel van de huursom. Op verzoek zijn de huurovereenkomsten in te zien.

 
VASTE LASTEN
Servicekosten of overige kosten ten laste van huurders zijn niet aanwezig. De kosten voor gas, water, elektra, cai-internet-telefoon, gemeentelijke en waterschapsbelastingen (gebruikersdeel), behalve rioolheffing gebruiker,  komen rechtstreeks ten laste van de gebruikers en zijn dus niet inbegrepen in de huurprijs.
 
Voor rekening van de eigenaar komen alleen de gemeentelijke en waterschapsbelastingen (eigenaars-deel), de opstalverzekering en het reguliere onderhoud. De gemeentelijke en waterschapsbelastingen bedragen in totaal € 758,90 per jaar (waardepeildatum 1-1-2017).
 
Normaliter komen ook de (weder-)verhuurkosten voor rekening van de eigenaar. Vanwege de coöptatie van de huurders vervallen deze kosten hetgeen een kostenbesparing in de exploitatie betekent.
 
Door de gezamenlijke afdracht van de huursom ontstaat normaliter ook geen betalingsachterstand van de individuele huurder. Tevens vormt de gezamenlijke huurafdracht ook een administratieve lastenverlichting.
 
 
INVESTERINGSPROFIEL
Het geheel verhuurde beleggingsobject biedt een gunstig beleggingsrendement.
 
Vraagprijs:               € 230.000,00 kosten koper
Rendement (bruto)  7,20 % 
Kapitalisatiefactor:   14,70
 

Mocht u interesse hebben in dit pand en een bezichtiging willen plannen of heeft u behoefte aan nadere informatie en/of verdere inlichtingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
Overdracht Status Verkocht Prijs € 230.000,- kosten koper Aanvaarding Per 30-11-2018 Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning halfvrijstaande woning Bouwjaar 1950 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 211 m² Perceeloppervlakte 300 m² Externe bergruimte 40 m² Inhoud 475 m³ Aantal kamers 10 Aantal slaapkamers 6 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder en een zolder Buitenruimte Tuin Achtertuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage, Vrijstaand steen, voor 2 auto(s). Totaal aantal 2 Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Maastricht Sectie G Perceelnummer 3257 Oppervlakte 300 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Foto's

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.