Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Sint Nicolaasstraat 35 in Maastricht 6211 NM

Sint Nicolaasstraat 35

6211 NM Maastricht
€ 450.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Beneden- en bovenwoning Sint Nicolaasstraat 35 A-B Maastricht

ALGEMEEN
Deze instapklare beneden- en bovenwoning liggen in een rustige straat in het Kommelkwartier in het historische stadscentrum van Maastricht. Alle voorzieningen zijn op loopafstand gelegen. De bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als met eigen vervoer is goed. ...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1935 Woonoppervlakte 166 m² Aantal kamers 10
Lees meer

Omschrijving

Beneden- en bovenwoning Sint Nicolaasstraat 35 A-B Maastricht

ALGEMEEN
Deze instapklare beneden- en bovenwoning liggen in een rustige straat in het Kommelkwartier in het historische stadscentrum van Maastricht. Alle voorzieningen zijn op loopafstand gelegen. De bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als met eigen vervoer is goed. 

De beide woningen worden samen, als een geheel, verkocht.

De beneden- en bovenwoning vormen onder andere een uitstekende combinatie voor mensen met een inwonend kind of ouder. In deze combinatie wonen partijen boven elkaar maar toch apart. 

De benedenwoning op de begane grond beschikt over een woonkamer, een keuken, een slaapkamer, een badkamer, een apart toilet en een kelder. Achterom heeft de woning een stadstuin met een overdekt buitenterras. 

De bovenwoning, gelegen op de 1e en 2e verdieping alsmede de zolderverdieping, beschikt op de 1e verdieping over een ruime woonkamer met dakterras, een keuken, een slaap- c.q. werkkamer en een toiletruimte. Op de 2e verdieping zijn 2 slaapkamers, de badkamer, een aparte toiletruimte en een werkkast gelegen. 


INDELING BENEDENWONING 
Begane grond:
De entreehal ontsluit de woning. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen. De achterliggende stadstuin is vanuit deze woonkamer bereikbaar via een grote schuifpui. 

Aan de voorzijde van de woning is de ruime slaapkamer gelegen. 

De keuken is middels een doorgang vanuit de hal toegankelijk. De moderne keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en een koelkast. In de keuken is een aparte bergkast aanwezig. Hierin is de cv-combi-ketel (huur) geplaatst.

Achter de keuken is de badkamer gelegen. Deze is voorzien van een wastafelmeubel met spiegel, een douche en een ligbad.    

In de entreehal is de toiletruimte gelegen. De toiletruimte is voorzien van een vrijhangend toilet en een fonteintje. 

Vanuit de hal is ook de kelder bereikbaar. In de kelder zijn de aansluitpunten voor de wasmachine en wasdroger.

De achter de woning gelegen stadstuin is geheel bestraat en voorzien van een overdekt buitenterras. 

Metrages benedenwoning:
-gebruiksoppervlak wonen:                70 m2
-gebruiksoppervlak overige ruimten:  25 m2 (kelder)

Vloeroppervlak:
-woonkamer: 28,2 m2
-slaapkamer: 14,2 m2
-keuken:          8,2 m2
-badkamer:     5,7 m2


INDELIG BOVENWONING
1e verdieping:
Via de entree op de begane grond bereikt men de overloop op de 1e verdieping. De overloop biedt toegang tot de ruime woonkamer. 

Aan de straatzijde is de woonkamer voorzien van een erker. Aan de achterzijde bevindt zich een ruim dakterras waar het heerlijk vertoeven is. Dit terras is vanuit de woonkamer toegankelijk via openslaande terrasdeuren.

De half-open keuken is vanuit de woonkamer toegankelijk. De weliswaar kleine maar wel aantrekkelijke en functionele keuken is voorzien van boven- en onderkasten, een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, een combi-magnetron, een vaatwasser en een koel-diepvriescombinatie.

Op deze verdieping bevindt zich aan de achterzijde nog een kamer die men kan gebruiken als slaapkamer, kantoor of hobbykamer. 

Op deze verdieping is ook een aparte toiletruimte gelegen voorzien van een vrijhangend toilet en een fonteintje. 

2e verdieping:
Via het trappenhuis is de overloop op de 2e verdieping bereikbaar. Hier zijn ondermeer de twee slaapkamers en de badkamer gelegen. 

De moderne badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en een ruime inloopdouche.  

Op de overloop is ook weer een aparte toiletruimte met een vrijhangend toilet en een fonteintje gelegen. Daarnaast is een aparte berging gelegen met de aansluitpunten voor de wasmachine en -droger.

Zolder - 3e verdieping:
De zolder is bereikbaar middels een vaste trap. Deze zolder biedt veel bergruimte. Door het plaatsen van een dakkapel kan hier nog een volwaardige kamer worden gemaakt. Op de zolder is ook de cv-combi-ketel (huur) geplaatst. 

Metrages bovenwoning:
-gebruiksoppervlak wonen:               96 m2
-gebruiksoppervlak overige ruimten: 16 m2
-gebouwgebonden buitenruimte:       21 m2 (dakterras)

Vloeroppervlak
-woonkamer:                                         31,8 m2
-keuken:                                                  4,5 m2
-kamer achterzijde 1e verdieping:           8,5 m2
-slaapkamer voorzijde 2e verdieping:    14,7 m2
-slaapkamer achterzijde 2e verdieping: 11,3 m2
-badkamer:                                              5,5 m2
-zolder (1,50 meter-lijn):                        14,5 m2


PARKEREN
In de straat is alleen parkeren voor bewoners toegestaan. Parkeren is mogelijk via een gemeentelijke parkeervergunning (€ 21,62 per maand). Voor bezoekers is betaald parkeren aan de openbare weg in de nabijheid aanwezig. 


AFWERKINGSNIVEAU
De staat van onderhoud van beide woningen is zeer goed.

In 2007 is het gehele dak vernieuwd en zijn isolerende dakplaten met nieuwe dakpannen aangebracht. 

In 2014 zijn de beide woningen op bijna identieke wijze geheel gemoderniseerd. Aan de achterzijde zijn nieuwe dakgoten inclusief gootbekleding en hemelwaterafvoer aangebracht

Beide woningen beschikken over laminaatvloeren en gestucte en geschilderde wanden en plafonds.
De badkamers en toiletruimten zijn geheel betegeld.

Aan de straatzijde van de woningen zijn houten kozijnen met isolerende dubbele HR++-beglazing aanwezig. Aan achterzijde van de woningen zijn kunststofkozijnen aanwezig met eveneens HR-beglazing. Diverse kozijnen zijn voorzien van rolluiken.

Beide woningen beschikken over eigen gas- water- en elektra-aansluitingen en ook over een eigen cv-combi-ketel (fabricaat Nefit Trendline HRC30 CW5, huurprijs € 33,31 per maand).


ENERGIELABEL
De definitieve energielabels worden voor de beide woningen nog aangevraagd. 


NOTARIËLE LEVERING
De beneden- en bovenwoning dienen door koper(s) tezamen verworven te worden.

De benedenwoning (Sint Nicolaasstraat 35A, 6211 NM Maastricht) wordt geleverd als een recht van eigendom van de benedenwoning met kelder, ondergrond en tuin én waarbij het perceel is belast met een zakelijk recht van opstal ten behoeve van de bovenwoning. 

De bovenwoning (Sint Nicolaasstraat 35B, 6211 NM Maastricht) wordt geleverd als een recht van eigendom van het trappenhuis met ondergrond en een zakelijk recht van opstal van de bovenwoning.

Deze juridische constructie betreft nog een oude trap-hal-constructie. Middels deze constructie kunnen beide woningen wel nog tegelijk c.q. samen notarieel overgedragen worden aan één koper.

Mocht een koper vooraf de beide woningen apart willen kopen of wil een koper naderhand de beide woningen apart verkopen, dan dient eerst via een notaris een splitsingsakte opgesteld te worden. In juridische zin is hiervoor trouwens geen toestemming of vergunning van de gemeente of anderszins vereist.
 

ALGEMENE UITGANGSPUNTEN
Onderhoud:
De staat van onderhoud en de beoordeling van de bouwkundige staat van het object geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze informatie. Dit behoort tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Afmetingen:
Alle plattegronden, afmetingen en oppervlakten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Aansprakelijkheid:
De informatie behelst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Bod:
De verkoper stelt dat het te koop aanbieden van zijn/haar woning alsmede het verstrekken van documentatie vrijblijvend is en een uitnodiging is tot het doen van een passend bod. 

Biedingen:
Indien er meerdere kandidaten tegelijkertijd belangstelling tonen voor dit object kan de verkoper overgaan tot een schriftelijk biedsysteem met meerdere kandidaten.

Schriftelijkheidsvereiste:
Ter bescherming van de belangen van zowel de koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Ontbindende voorwaarden:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst. 

Zekerheidstelling:
De waarborgsom / bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week na het definitief worden van de koopovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Alle rechten voorbehouden.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 450.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning tussenwoning Bouwjaar 1935 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 166 m² Perceeloppervlakte 137 m² Gebouwgebonden buitenruimte 21 m² Overige inpandige ruimte 41 m² Inhoud 663 m³ Aantal kamers 10 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit Trendline HRC30 CW5 (Gas Combiketel uit 2014, Huur) Buitenruimte Tuin Achtertuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Parkeervergunningen Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Maastricht Sectie B Perceelnummer 5177 Oppervlakte 137 m² Eigendomssituatie Eigendom belast met opstal

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.