Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Schippersdreef 6 B in Maastricht 6216 TJ

Schippersdreef 6 b

6216 TJ Maastricht
€ 140.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Beleggingspand: het appartement wordt thans te koop aangeboden in verhuurde staat.

Algemeen:
Een op de 2e verdieping gelegen appartement met een ruime doorzon-woonkamer met vrij uitzicht, twee slaapkamers, een aparte keuken met berging, een badkamer en een apart toilet.

Het appartementengebouw ligt in de geliefde wijk Belfort te Maastricht. Het buurtwinkelcentrum...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1968 Woonoppervlakte 77 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Beleggingspand: het appartement wordt thans te koop aangeboden in verhuurde staat.

Algemeen:
Een op de 2e verdieping gelegen appartement met een ruime doorzon-woonkamer met vrij uitzicht, twee slaapkamers, een aparte keuken met berging, een badkamer en een apart toilet.

Het appartementengebouw ligt in de geliefde wijk Belfort te Maastricht. Het buurtwinkelcentrum “Belfort” en het winkelcentrum "Brusselsepoort" zijn nabij. Verder is het centrum van Maastricht snel en goed te bereiken. Ook de diverse uitvalswegen richting autosnelwegen en richting België zijn goed bereikbaar.


Begane grond:
De toegang tot de entreehal en het trappenhuis is voorzien van een afgesloten toegangsdeur. In de entree pui bevinden zich de brievenbussen en het bellentableau. Via de spreekluister-verbinding kan vanuit het appartement de toegangsdeur tot de entreehal worden geopend. Middels het trappenhuis bereikt men het appartement op de 2e verdieping.

Op de begane grond is nog een aparte berging gelegen. Deze is bereikbaar vanuit de entreehal en via een aparte buitentoegang (achterzijde) tot het bergingenblok.


Verdieping:
De hal in de woning biedt toegang tot alle vertrekken in het appartement. Het appartement heeft een ruime doorzon-woonkamer, twee slaapkamers, een keuken met berging, een badkamer en een apart toilet. Aan zowel de voor- als achterzijde van het appartement is er vrij uitzicht op de omgeving.

De aparte keuken beschikt over een eenvoudig keukenblok met onder- en bovenkasten. De keuken is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap en een onderbouw-koelkast. 

In de naast de keuken gelegen berging zijn opstelplaatsen voor de wasmachine en wasdroger aanwezig. De nette badkamer is voorzien van een douche met douchewand en een wastafelmeubel met spiegel en verlichting. Naast de badkamer is een aparte toiletruimte met vrijstaand toilet en fontein gelegen. 

Aan zowel de achterzijde ter plaatse van de tweede slaapkamer als aan de voorzijde ter plaatse van de berging is een balkon gelegen. 


Parkeervoorzieningen:
Aan de Schippersdreef zijn voldoende parkeervoorzieningen (vrij parkeren) aanwezig.


Afwerking:
De woonkamer en de kleinere slaapkamer zijn voorzien van een laminaatvloer. De grote slaapkamer en de hal zijn voorzien van tapijt. De wanden van de woonkamer, hal en slaapkamers zijn gestuct. 

De vloer en wanden van toilet en badkamer zijn geheel betegeld.

Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.


Energie:
De verwarming geschiedt via een collectieve blokverwarming. 

In de berging is een geiser aanwezig voor de warmwater-voorziening.

Het voorlopige energielabel van de woning is E. Het definitieve label wordt door verkoper nog aangevraagd.


Huur boiler:    
De huurprijs voor de geiser bedraagt € 10,21 per kwartaal.


Vereniging van Eigenaars:
De VvE-bijdrage bedraagt € 239,37 per maand. In deze bijdrage zijn onder meer de voorschotten begrepen voor het waterverbruik en de stookkosten. 


Verhuurde staat:
Het appartement wordt te koop aangeboden in verhuurde staat. Het huurcontract is ter inzage.


Kenmerken:
- appartement met twee slaapkamers
- doorzon-woonkamer met veel lichtinval en ruim uitzicht
- aparte keuken met bijkeuken
- 2 balkons
- voldoende parkeerplaatsen voor het gebouw
- wijkwinkelvoorzieningen in nabije omgeving 
- korte afstand tot het centrum


Extra informatie: 

Onderhoud:
De staat van onderhoud en de beoordeling van de bouwkundige staat van het object geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze informatie. Dit behoort tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Afmetingen:
Alle plattegronden, afmetingen en oppervlakten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Aansprakelijkheid:
De informatie behelst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Bod: 
De verkoper stelt dat het te koop aanbieden van zijn/haar woning alsmede het verstrekken van documentatie vrijblijvend is en een uitnodiging is tot het doen van een passend bod. 

Biedingen:
Indien er meerdere kandidaten tegelijkertijd belangstelling tonen voor dit object kan de verkoper overgaan tot een schriftelijk biedsysteem met meerdere kandidaten.

Schriftelijkheidsvereiste:
Ter bescherming van de belangen van zowel de koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Ontbindende voorwaarden:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst. 

Zekerheidsstelling:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week na het definitief worden van de koopovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Alle rechten voorbehouden.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 140.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 1968 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 77 m² Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Externe bergruimte 11 m² Inhoud 220 m³ Aantal kamers 5 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Maastricht Sectie K Perceelnummer 4234 Index 8

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.