Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
gevel met contour

Koningsplein 54 D

6224 ED Maastricht
Vraagprijs € 99.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Een mooi en rustig gelegen tweekamerappartement met balkon op de 3e verdieping van het 9 verdiepingen tellende appartementengebouw “Koningsresidentie” aan het Koningsplein in de wijk Wyckerpoort te Maastricht.

De voormalige A2-stadstraverse is inmiddels veranderd in de "Groene loper". Als onderdeel van deze ”Groene loper” is het gehele gebied rondom het gebouw “Koningsresidentie” en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1961 Woonoppervlakte 32 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Een mooi en rustig gelegen tweekamerappartement met balkon op de 3e verdieping van het 9 verdiepingen tellende appartementengebouw “Koningsresidentie” aan het Koningsplein in de wijk Wyckerpoort te Maastricht.

De voormalige A2-stadstraverse is inmiddels veranderd in de "Groene loper". Als onderdeel van deze ”Groene loper” is het gehele gebied rondom het gebouw “Koningsresidentie” en het gebied rondom de aan overzijde van de Scharnerweg gelegen “Oranjeflat”, veranderd in het nieuw stadspark "Koningspark”. Het “Koningspark” is daarmee weer een aantrekkelijke woonlocatie in een prachtige parkachtige woonomgeving nabij het stadscentrum.

Vanuit het appartement heeft u een mooi uitzicht richting zuiden op het “Koningspark”.

Diverse winkelvoorzieningen voor de dagelijkse boodschappen zijn aan de Scharnerweg en in de onmiddellijke nabijheid daarvan gelegen. De diverse uitvalswegen zijn zeer nabij. Het station en het centrum van Maastricht zelf zijn op loopafstand gelegen. Kortom, de “Koningsresidentie” ligt op een zeer centrale en aantrekkelijke locatie in een parkachtige setting.


Indeling
Begane grond:
Via de afgesloten entreehal met bellentableau, intercom en brievenbussen bereikt u de centrale hal met de twee liften en het trappenhuis.

3e verdieping:
Vanuit de lift stapt u de grote verdiepingshal in met veel lichtinval. Via de galerij bereikt u vervolgens de woning. Aan de galerij is een huisvuil-stortkoker aanwezig

De entreehal/-gang van het appartement ontsluit de woonkamer met pantry-keuken, de slaapkamer, de badkamer met douche, wastafel en het toilet en de inpandige berging.

De heldere en lichte woonkamer met een balkon over de gehele breedte van de woning, is gelegen op de zuiden biedt een mooi uitzicht over de omgeving voor de “Koningsresidentie”.

De pantry-keuken is voorzien van onder- en bovenkasten, een spoelbak en een 4-pits-gaskookplaat met afzuigkap. Onder de kookplaat is de mogelijkheid tot het plaatsen van een onderbouw-koelkast.

Aan de galerijzijde is de slaapkamer gelegen. In deze slaapkamer is een muurkast aanwezig.

De badkamer is voorzien van een wastafel met planchet en spiegel, een douche en een toilet met drukspoeling. De vloeren en wanden zijn betegeld.

In de gang is een berging aanwezig. In deze berging is een elektrische boiler geplaatst die zorgt voor de warmwatervoorziening van de woning. Ook bestaat de mogelijkheid om hier een wasmachine te plaatsen.

De vloeren zijn voorzien van een laminaat. De wanden zijn geschilderd.

Het balkon is voorzien van een handbediend uitval-zonnescherm.

Souterrain:
In het souterrain zijn een centrale afgesloten fietsenstalling en de containerruimte gelegen. De afgesloten fietsenstalling is ook van buitenaf bereikbaar.

Parkeren:
Nabij het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (betaald parkeren en vergunninghouders). Als bewoner kan men bij de gemeente een parkeervergunning aanvragen.

VvE-bijdrage / servicekosten:
Het maandelijks voorschot bedraagt € 132,51 (inclusief waterverbruik, stookkosten - verwarming, elektraverbruik algemene ruimten, schoonmaakonderhoud, reservering (groot) onderhoud, verzekeringen, huismeester etc.). In dit voorschot is een bedrag van circa € 50,- per maand inbegrepen voor de stookkosten en waterverbruik.

Energie:
De woning heeft het voorlopige Energielabel E. Het definitieve energielabel wordt aangevraagd.

Het gebouw is voorzien van een collectieve blokverwarming. De cv-ketels zijn in 2016 geheel vernieuwd. De radiator in de woonkamer is voorzien van een themostatische radiatorkraan.

Warmwaterboiler:
Ten behoeve van de warmwatervoorziening in het appartement is een 50-liter boiler (huur) aanwezig. De maandelijkse huurprijs bedraagt € 11,35.

Kenmerken algemeen:
-een twee-appartement met balkon en met veel lichtinval;
-rustige zuid-ligging met mooi vrij uitzicht over ondermeer het nieuwe stadspark "Koningspark";
-gemeenschappelijke blokverwarming;
-aluminium kozijnen aan de balkon-zijde en houten kozijnen aan de galerijzijde; beide voorzien van isolerende dubbele beglazing.


Bijzonderheden
Onderhoud
De staat van onderhoud en de beoordeling van de bouwkundige staat van het object geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze informatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Onderzoeksplicht van de koper
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Afmetingen
Alle plattegronden, afmetingen en oppervlakten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Aansprakelijkheid
De informatie behelst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Bod
De verkoper stelt dat het te koop aanbieden van zijn/haar woning alsmede het verstrekken van documentatie vrijblijvend is en een uitnodiging is tot het doen van een passend bod.

Biedingen
Indien er meerdere kandidaten tegelijkertijd belangstelling tonen voor dit object kan de verkoper overgaan tot een schriftelijk biedsysteem met meerdere kandidaten.

Schriftelijkheidsvereiste
Ter bescherming van de belangen van zowel de koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Ontbindende voorwaarden
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.

Zekerheidsstelling
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Alle rechten voorbehouden.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 99.000,- kosten koper Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Bouwjaar 1961 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 32 m² Overige inpandige ruimte 1 m² Inhoud 90 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Blokverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Bijdrage VVE p/m € 136,00 Kadastrale gegevens Gemeente Maastricht Sectie D Perceelnummer 4739 Index A17

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.