Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Herdenkingsplein 4 in Maastricht 6211 PW

Herdenkingsplein 4

6211 PW Maastricht
€ 315.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

ALGEMEEN
Een rustig gelegen stadswoning met eigen garage in het centrum van Maastricht op loopafstand van het Vrijthof en de Markt in Maastricht.
 
Op de begane grond omvat de woning een entreehal, toiletruimte en een inpandige garage. Op de 1e verdieping is de woonkamer met de open keuken gelegen. Op de 2e verdieping zijn 2 slaapkamers  met een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1986 Woonoppervlakte 99 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN
Een rustig gelegen stadswoning met eigen garage in het centrum van Maastricht op loopafstand van het Vrijthof en de Markt in Maastricht.
 
Op de begane grond omvat de woning een entreehal, toiletruimte en een inpandige garage. Op de 1e verdieping is de woonkamer met de open keuken gelegen. Op de 2e verdieping zijn 2 slaapkamers  met een gezamenlijk balkon, een badkamer en een apart toilet aanwezig. Op de 3e verdieping is de derde slaapkamer gelegen. Hier is ook een terras gelegen. Vanaf dit terras is via een vaste trap het dakterras bereikbaar.
 
Al naar gelang uw eigen woonwensen dient de woning gemoderniseerd te worden.  
 
 
INDELING
Begane grond:
De ruime entreehal biedt toegang tot de inpandige garage, de toiletruimte, de cv-kast en de meterkast. Via het trappenhuis is de woonverdieping bereikbaar. De garage is voorzien van een kantelpoort. Ook zijn hier de aansluitpunten voor de wasmachine en wasdroger aanwezig. De woning heeft geen tuin. Wel beschikt de woning over een dakterras.
 
1e verdieping / woonverdieping
Via het trappenhuis bereikt men via de overloop op de 1e verdieping de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een open keuken met een ruime keukenopstelling. De huidige opstelling is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap en een koelkast.
 
Via de erker heeft mijn zijwaarts zicht op het Herdenkingsplein en richting Brusselsestraat.
 
2e verdieping / slaapverdieping
De ruime overloop op de 2e verdieping ontsluit de beide slaapkamers, de badkamer en de aparte toiletruimte.
De badkamer is voorzien van een wastafel en een ligbad.
 
3e verdieping
Op de derde verdieping biedt de overloop toegang tot een zeer ruime slaapkamer c.q. studeer-, werk- of hobbykamer. Vanuit de overloop is ook het op deze verdieping gelegen dakterras toegankelijk.
 
Via een vaste buitentrap is het op het dak gelegen dakterras bereikbaar.
 
 
AFWERKINGSNIVEAU
De vloeren van de entreehal en het toilet op de begane grond, de vloeren van de overloop, woonkamer en open keuken op de 1e verdieping en de vloeren van de badkamer en het toilet op de 2e verdieping zijn voorzien van een witte marmeren tegelvloer. De wanden van de toiletten en de badkamer zijn deels betegeld.
 
De houten kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing.
 
Al naar gelang uw woonwensen dient de woning gemoderniseerd te worden. Het buitenschilderwerk dient op kortere termijn uitgevoerd te worden.
 
 
ENERGIE
De woning is voorzien van een voorlopig energielabel B. Verkoper heeft een definitief label aangevraagd.
 
De woning is voorzien van een eigen cv-ketel.
 
 
KENMERKEN
-bouwjaar 1986
-centrale en rustige ligging in de binnenstad
-eigen garage
-woonkamer met open keuken
-2 slaapkamers met balkon
-geen tuin
-dakterras
-beschikbaar vanaf 1 februari 2019
 
 
ALGEMENE UITGANGSPUNTEN
Onderhoud:
De staat van onderhoud en de beoordeling van de bouwkundige staat van het object geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze informatie. Dit behoort tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).
 
Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
 
Afmetingen:
Alle plattegronden, afmetingen en oppervlakten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.
 
Aansprakelijkheid:
De informatie behelst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden.
 
Bod:
De verkoper stelt dat het te koop aanbieden van zijn/haar woning alsmede het verstrekken van documentatie vrijblijvend is en een uitnodiging is tot het doen van een passend bod.
 
Biedingen:
Indien er meerdere kandidaten tegelijkertijd belangstelling tonen voor dit object kan de verkoper overgaan tot een schriftelijk biedsysteem met meerdere kandidaten.
 
Schriftelijkheidsvereiste:
Ter bescherming van de belangen van zowel de koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
 
Ontbindende voorwaarden:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.
 
Zekerheidstelling:
De waarborgsom / bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week na het definitief worden van de koopovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.
 
Alle rechten voorbehouden.
 
 
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 315.000,- kosten koper Aanvaarding Per 01-02-2019 Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning tussenwoning Bouwjaar 1986 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 99 m² Perceeloppervlakte 40 m² Overige inpandige ruimte 20 m² Inhoud 403 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 4 woonlagen Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage, Inpandig, voor 1 auto(s). Voorzieningen Voorzien van elektra, Voorzien van water Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig tot redelijk Onderhoud buiten Matig tot redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Maastricht Sectie B Perceelnummer 4502 Oppervlakte 40 m²

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.